perjantai 8. kesäkuuta 2012

Rakkaus on Jumala itse !!

Ihmisen rakkaus ja kiintymys ei ole sama kuin Jeesuksen kautta tuleva Jumalan Rakkaus ja yhteenkuuluvuus.
Ihmisen kiintymys on kahlitsevaa ja usein haavoittavaa, vaativaa.
Suurimmat elämän kolhut ja pettymykset, särkyneet sydämet, tunne elä...män häiriöt, tulevat juuri ihmisen rakkaudesta ja kiintymyksestä. Joskus jopa väkivallan teot ,omistushalusta ja pelosta, mustasukkaisuuden kautta kiintymys saa ihmisen tekemään asioita, kuten tänä päivänäkin voi usein lukea lehdistä.
Pelko "rakkauden" "kiintymyksen" menettämisestä, ja yksinjäämisen pelosta on vihollisen otollinen maaperä tuhota ja särkeä.
Jumalan Rakkaus ja Kiintymys Jeesuksen Rakkaan kautta Pyhässä Hengessä on kestävää ja rakentavaa, hoitavaa , epäitsekästä ,pysyvää ja voimistuvaa. Kaikki se kestää, kaikki se kärsii, kaikki se anteeksi antaa. Jeesus EI KOSKAAN hylkää eikä käännä selkää, eikä ota pois Rakkauttaan joka on vuodatettu meidän sydämiimme Pyhän hengen kautta !Ei mikään voi eroittaa meitä Kristuksen Jeesuksen Rakkaudesta!!! Ja Pyhän Hengen kautta me voimme Rakastaa myös toisiamme puhtaasti ja pyhästi, kestävästi, pysyvästi!!!Ilman vaatimuksia, kahleita, menettämisen pelkoa, mustasukkaisuutta!!Jumalan Rakkaudessa= Jumalassa EI OLE PELKOA !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti